ALERTĂ în Bihor! Polițiștii caută un bărbat care a fugit de la Spitalul de Psihiatrie din Ștei

Polițiștii caută un bărbat care a fugit de la Spitalul de Psihiatrie din Ștei Polițiștii bihoreni fac un apel către cetățenii care pot oferi informații despre Flonta Florian, în vârstă de 53 de ani.

Bărbatul, din comuna Ceica, sat Incești, județul Bihor, a părăsit miercuri, 30 mai, în jurul orei 16:00, Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Ștei și nu a mai revenit.

Flonta Flroan era internat în respectiva unitate spitalicească în baza unei sentințe penale, pentru comiterea infracțiunilor de amenințare și distrugere.

SEMNALMENTE: înălţime 1,90 m, aproximativ 110 kg., constituție atletică, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr castaniu, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: trening vișiniu, cu inscripția SPS ȘTEI, maieu gri și era încălțat cu șlapi.

Imediat după primirea sesizării, polițiștii bihoreni au demarat activitățile de căutare a acestuia, investigații în teren, verificări în zonele cunoscute ca fiind frecventate de acesta și a fost solicitată urmărirea naţională a acestuia.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Taguri: bihor, Flonta Florian, fugar, oradea, Spitalul de Psihiatrie din Ștei
Vezi articol original pe BihOn.ro