Atenție șoferi, se închide circulația pe strada Ecaterina Teodoroiu

Atenție șoferi, se închide circulația pe strada Ecaterina Teodoroiu Circulația rutieră pe strada Ecaterina Teodoroiu se va închide pentru finalizarea lucrărilor la continuarea drumului expres.

Miercuri și joi, 2-3 mai, ciruculația rutieră va fin închisă de la intersecția cu str. Negoiului până la intersecția dintre str. Depoului și str. Ana Ipătescu.

„Restricțiile de trafic ocazionate de turnarea stratului de asfalt de uzură vor fi introduse între orele 9.00 – 20.00. La începerea lucrărilor, respectiv la finalizarea lor, constructorul va efectua transportul utilajelor de mari dimensiuni”, informează municipalitatea.

drum-expres-oradea-1

Reamintim că în cursul lunii aprilie Primăria Oradea a anunțat începerea lucrărilor pentru prelungirea drumului expres până pe strada Suișului.

Încep lucrările pentru prelungirea drumului expres între Suișului și Calea Bihorului prelungirea-drumului-expres Primăria Oradea a terminat procedura de licitație pentru prelungirea drumului expres între strada Suișului și Calea Bihorului.Firma câștigatoare a licitației a fost asocierea formată din Drumuri Orășenești cu Mbs Group și Abed Nego Com, având subcontractanți pe Electroconstruct Sildac, iar valoarea … Citește articolul Taguri: drum expres, oradea
Vezi articol original pe BihOn.ro