Avertizare meteo: Judeţul Bihor sub cod galben de ploi și vânt puternic

Judeţul Bihor sub cod galben de ploi și vânt puternic Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de tip cod galben ploi, vânt puternic și temperaturi de iarnă, în Bihor.

  • Prognoză meteo pentru minivacanţa de 1 Decembrie

UPDATE! Avertizarea meteo a fost prelungită până joi, 30 noiembrie, ora 20:00.

Astfel, până joi la ora 17:00, în tot județul se vor semnala intensificări ale vântului, care temporar vor atinge la rafală 55-60 km/h și izolat 70 km/h, ploi în general moderate cantitativ și posibil precipitații mixte în zonele mai înalte, de munte.

În acest context, şoferii sunt sfătuiți ca înainte să pornească la drum să ia cunoştinţă de starea traseului pe care urmează să îl parcurgă.

Totodată, în timpul deplasării, şoferii sunt îndemnaţi să manifeste prudenţă sporită, să reducă viteza de deplasare în zonele cu carosabil alunecos, precum şi în apropierea trecerilor pentru pietoni. În condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, polei sau mâzgă să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculele din faţă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să nu frâneze sau să vireze brusc.

Prognoză meteo! Vezi aici cum va fi vremea în minivacanţa de 1 Decembrie vreme zi nationala Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo valabilă în minivacanța de 1 decembrie, anunțându-se vreme rece.Vremea va deveni din ce în ce mai rece, în următoarele două săptămâni, în majoritatea regiunilor țării, în timp ce precipitațiile mai ales sub formă ploi și lapoviță, dar și … Citește articolul

  • Prognoză meteo pentru minivacanţa de 1 Decembrie

Taguri: avertizare meteo, bihor, cod galben, ploi, vant
Vezi articol original pe BihOn.ro