Cauza accidentului mortal de la Urvind: motociclistul depășea o coloană de mașini și a intrat într-un autoturism care vira la stânga

Cauza accidentului mortal de la Urvind: motociclistul depășea o coloană de mașini și a intrat într-un autoturism care vira la stânga Polițștii rutieri au stabilit circumstanțele în care s-a produs accidentul mortal de la Urvind.

  • FOTO: Accident Urvind

Potrivit polițiștilor, motociclistul s-a angajat în depășirea unei coloane printr-un loc nepermis și a intrat într-un autoturism, care nu s-a asigurat în momentul virajului la stânga. „Un bărbat de 37 de ani, din localitatea Luduș, județul Mureș, în timp ce conducea o motocicletă pe direcția Cluj-Napoca – Oradea, s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a unei coloane de autovehicule în zona de interzicere a depășirii prin marcaj longitudinal continuu și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani, din localitatea Aleșd, județul Bihor, care s-a încadrat în efectuarea unui viraj înspre stânga, intenționând să pătrundă pe o stradă secundară din localitatea Urvind fără a se asigura corespunzător”, transmite comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

Reamintim că în urma accidentului motociclistul și-a pierdut viața, iar pasagera, în vârstă de 37 de ani, din Câmpia Turzii, a suferit leziuni ușoare.

Motociclist mort într-un accident la Urvind Un bărbat a intrat în stop cardio respirator în urma unui accident rutier petrecut în localitatea bihoreană Urvind. UPDATE! În jurul orei 12:40 circulația rutieră a fost reluată pe DN 1. Potrivit comisarului IPJ Bihor, Alina Dinu, accidentul s-a produs în localitatea Urvind, pe DN 1 și su… Citește articolul

  • FOTO: Accident Urvind

Taguri: accident mortal, motociclist, urvind
Vezi articol original pe BihOn.ro