imprumut rapid

Cum sa obtii un imprumut rapid in doar cateva ore

Oricand pot aparea anumite urgente care necesita bani rapid. Dar suma de care ai nevoie iti depaseste posibilitatile. Cum este posibil sa obtii un imprumut rapid, in caz de urgenta?

Exista nenumarate servicii care iti pot oferi bani rapid. Problema este ca unele vor profita de situatia disperata in care te afli pentru a stoarce cat mai multi bani de la tine. Pentru a te proteja atat pe tine, cat si economiile tale, trebuie sa stii cum si cand sa apelezi la un imprumut rapid.

 

4 metode prin care poti imprumuta bani rapid

Daca ai nevoie disperata de bani, s-ar putea sa nu te gandesti sau sa ai timpul necesar de a compara costurile pe termen lung ale unui imprumut. Va trebui totusi sa te gandesti bine si sa te asiguri ca nu vei fi jefuit de bani.

Din fericire, exista diferite institutii care iti pot oferi un imprumut rapid, fara sa profite de situatia in care te afli. Trebuie sa alegi varianta cea mai favorabila pentru tine si sa te gandesti la posibilitatile tale de a achita suma inapoi.

  1. Cauta un IFN care iti poate oferi un imprumut rapid

Un IFN va fi intotdeauna solutia optima pentru a optine un imprumut rapid. De obicei au dobanzile cele mai mici si timpul de aprobare ca creditului foarte mic. Sa nu mai vorbim ca nu este nevoie de foarte multa hartogaraie pentru a obtine un credit. Inainte sa aplici, calculeaza timpul in care poti sa returnezi banii, si cat iti poti permite pentru fiecare rata. Cu cat timpul de returnare a imprumutului este mai mic, cu atat dobanda este mai mica.

  1. Cere ajutorul unui prieten sau membru al familiei

Cateodata cea mai buna alegere este sa apelezi la suportul familiei sau prietenilor. Gandeste-te bine si la situatia lor financiara. Nu apela la bunavointa cuiva care depinde de banii pe care ar trebui sa ti-I dea tie. Incearca sa apelezi la persoane care vor putea sa te astepte o perioada decenta de timp, pentru a le returna banii. Cel mai bine este sa apelezi la cineva care te-a mai ajutat anterior si caruia i-ai returnat banii intr-un timp scurt. Acea persoana a prins cu siguranta incredere in tine, astfel te va ajuta din nou.

  1. Cere un avans de la serviciu

De foarte multe ori aceasta nu este cea mai buna varianta si depinde de foarte multi factori pentru a reusi. In primul rand, depinde de faptul daca conducerea firmei la care lucrezi aproba avansuri la cerere. Un alt factor este suma de care ai nevoie. Chiar daca exista in politica firmei de a aproba avansuri la cerere, de obicei este vorba despre sume mici. De asemenea, gandeste-te la cheltuielile pe care le vei avea atunci cand primesti salariul. De obicei ne programam toate cheltuielile dupa ce luam salariul, insa daca ai luat un avans dinainte, s-ar putea sa ai probleme cand va veni vorba sa achiti, astfel vei intra din nou in datorii.

  1. Apeleaza la casele de amanet

In mod normal, la casele de amanet vorbim despre imprumuturi pe loc, pe termene fixe. Asta doar daca poti sa oferi ceva la schimb. Aici trebuie sa te gandesti foarte bine la riscul de a pierde obiectul pe care il oferi la schimb. Gandeste-te daca poti returna banii dupa finalizarea perioadei de gratie pe care ti-o ofera o casa de amanet. In cazul in care nu poti achita suma in timp util, obiectul pe care l-ai oferit in schimbul banilor nu mai poate fi recuperat.

Acestea sunt principalele patru metode prin care poti obtine un imprumut rapid. Cel mai important este sa te gandesti bine la toate variantele si sa o alegi pe cea mai avantajoasa pentru tine.