Eşec în primul meci cu Corona Sportul

Eşec în primul meci cu Corona Sportul Vicecampioana CSM Digi a pierdut primul meci din “dubla” cu Corona Sportul Studenţesc, din etapa inaugurală a returului.

Gazdele s-au impus cu scorul de 8-7 (1-2, 3-2, 2-2, 2-1), după o partidă extrem de echilibrată. Ambele echipe s-au succedat la conducere, fără a putea lua ınsă avantaje decisive. İn ultimul sfert, Corona Sportul Studenţesc s-a desprins la două goluri, scor 8-6, după care Szabo Roland a ratat o lovitură de la 5 metri. Orădenii au izbutit să mai înscrie o dată, dar nu au mai reuşit, din păcate, să egaleze. Corona Sportul Studenţesc şi-a adjudecat astfel, cu şansă, prima partidă, dar un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil.

Golurile întâlnirii au fost marcate de Albu 3, Ivovic 2, Drăghici 1, Oanţă 1, Jacimovic 1, respectiv R. Szabo 3, I. Szabo 2, Rocca 1, Koopman 1. İn formaţia braşoveană au evoluat doi poloişti ex-orădeni, A Creţu şi Drăghici.

Meciul a fost condus de perechea de arbitri Mihnea Alexandrescu (Cluj-Napoca), Toth Ferenc (Târgu Mureş).

Cea de-a doua partidă a “dublei” dintre Corona Sportul Studenţesc şi CSM Digi se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11:00. Partidele nu sunt televizate.

Taguri: Corona Sportul Studenţesc, csm digi oradea, polo
Vezi articol original pe BihOn.ro