Flacara olimpica a fost predata organizatorilor Jocurilor de Iarna din 2018

Flacara olimpica a fost predata organizatorilor Jocurilor de Iarna din 2018 © Foto: captura Youtube Flacăra olimpică a fost predată, marți, organizatorilor Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Pyeonchang, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Atena.

Torța olimpică a fost aprinsă muntele Olympia și a efectuat o călătorie de o săptămână în Grecia, fiind adusă pe Stadionul Panathenaic de către medaliata olimpică sud-coreeană Kim Ki-hoon.

Președintele Comitetului de organizare a Jocurilor Olimpice de Iarnă 2018, Lee Hee-beom, a declarat că Coreea de Sud este pregătită să primească lumea la PyeonChang, aceasta fiind o “Olimpiadă a păcii și armoniei”.

Flacăra olimpică va fi transportată cu un container special în Elveția, fiind pregătită o ceremonie la sediul Națiunilor Unite din Geneva și va ajunge în 1 noiembrie în Coreea de Sud. Jocurile Olimpice de iarnă se vor desfășura în perioada 9 – 25 februarie, la PyeongChang, oraș ce se află la 80 de kilometri de granița cu Coreea de Nord.

Video: Youtube/Olympic

A fost aprinsa torta pentru Jocurile Olimpice din Coreea de Sud 2018 foto: olympic.org Simbolul Jocurilor Olimpice a fost aprins marți pe muntele Olympia, dând astfel startul numărătorii inverse până la Jocurile Olimpice de Iarnă, ce se vor desfășura în 2018, la Pyeongchang, Coreea de Sud. Jocurile Olimpice de Iarnă vor avea loc în perioada 9 – 25 februarie 2018, fiind găzduite de … Citește articolul Taguri: flacara olimpica ceremonie inmanare, inmnanare flacara olimpica, jocuri olimpice 2018
Vezi articol original pe BihOn.ro