FlowerLux.ro – Livrare flori la domiciliu

Nu de multe ori am vrut sa facem un cadou unei persoane dragi noua, dar aceasta se afla in alt oras sau pur si simplu nu avem posibilitatea de a ajunge la ea in acel moment. Ei bine, tot in acest impas s-au aflat si persoanele care in acele momente s-au gandit cum ar fi daca ar inventa un serviciu care sa-i ajute pe cei ce au aceeasi problema.

Astfel au aparut florariile online cu livrare la domiciliu in orice oras din tara in maxim 24 de ore. De ce? Pentru ca este mult mai simplu sa alegi buchetul preferat, sa poti vedea o varietate de flori si sa spui ce ai nevoie din confortul propriului domiciliu iar in acelasi timp sa faci o persoana ce se afla departe de tine cat mai fericita.

Pentru asta FlowerLux.ro au venit cu un concept unic de livrare flori, mai exact livrarea florilor in 2h in Bucuresti si in maxim 24 ore in Romania. De pe site-ul https://flowerlux.ro oricine poate comanda pentru persoana draga buchete de flori, trandafiri nemuritori, aranjamente florale sau cutii cu flori, totul este sa stii ce prefera persoana careia doresti sa i se livrese.

Ce ofera in plus fata de alte florarii online? Ei bine, noi nu am intalnit pana acum o florarie care sa ofere gratuit o felicitare scrisa pentru persoana draga dar nici solutii pentru pastrarea florilor cat mai mult timp. Flowerlux ofera GRATUIT tuturor comenzilor o felicitare scrisa si un pliculet cu hrana pentru flori, astfel persoana care va primi florile, se va bucura mai mult timp de frumusetea lor.