Imagini cu accidentul in care o tanara a fost lovita pe trecerea de pietoni in Complexul Studentesc

Imagini cu accidentul in care o tanara a fost lovita pe trecerea de pietoni in Complexul Studentesc Accidentul petrecut luni după-masă la intersecția bulevardului Vasile Pârvan cu strada Delfinului a fost filmat de un conducător auto. O tânără a fost lovită pe trecerea de pietoni de un șofer care nu a observat-o la timp. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Accidentul s-a petrecut la trecerea de pietoni de pe bulevardul Vasile Pârvan, la intersecția cu strada Delfinului. Toată scena a fost surprinsă de unul dintre cititorii tion.ro aflat și el în trafic. Cel care a filmat totul a oprit la trecerea de pietoni pentru a-i acorda prioritate tinerei.

În imagini se vede cum fata traversează grăbită, iar în momentul în care este aproape să traverseze a doua bandă, este lovită de șoferul neatent. Tânăra a fost rănită și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tanara lovita pe trecerea de pietoni in Complexul Studentesc din Timisoara Foto: captura video Accident de circulație, luni după-masă, pe bulevardul Vasile Pârvan. O tânără a fost rănită după ce a fost lovită de mașină pe trecerea de pietoni. Circulația este dată peste cap în zonă. Accidentul s-a petrecut la intersecția bulevardului Vasile Pârvan cu strada Delfinului. Din primele informați… Citește articolul Taguri: accident complex timisoara, accident trecere pietoni complex, imagini accident complex
Vezi articol original pe Tion.ro