Încă o licitație pentru Drumul Apusenilor

Tronsoanele de drum (încercuite) ce vor fi reabilitate în Bihor, în această etapă a proiectului de infrastructură rutieră regională Tronsoanele de drum (încercuite) ce vor fi reabilitate în Bihor, în această etapă a proiectului de infrastructură rutieră regională Consiliul Județean Bihor anunță publicarea pe SEAP a anunțului de participare pentru proiectare și execuție privind modernizarea și reabilitarea tronsonului DJ 108K Remeți – Limita cu județul Cluj.

Cu o lungime totală de 12,9 kilometri, acest sector face parte din investiția strategică pe infrastructură rutieră și turism montan a județului Bihor, pe fonduri europene.

Valoarea estimată a achiziției: 32 milioane de lei. Termenul limită pentru depunerea ofertelor: 14 mai, ora 16, informează CJ.

În prima parte a lunii martie, Consiliul Județean publicase în sistemul electronic de achiziții publice – SEAP – anunțul de participare pentru reabilitarea tronsonului DJ 764A Beiuș – Stâna de Vale, cu o lungime de 26,2 kilometri și DJ 108J Remeți – Stâna de Vale, având lungimea de 17,2 kilometri.

Valoarea estimată cu TVA a achiziției este de 118,8 milioane de lei. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 19 aprilie, ora 16, informează CJ Bihor.

Drumul turistic va traversa județele din regiunea de Nord-Vest a țării și va fi finanțat din fonduri europene. În total, cele două licitații vor viza reabilitarea și modernizarea a 50,6 kilometri de drum județean, în zona turistică montană a Bihorului.

Taguri: drumul apusenilor, licitatie
Vezi articol original pe BihOn.ro