Incident lângă Piața Rogerius! Un copil de doi anișori s-a electrocutat la un bancomat

Un copil de doi anișori a ajuns la spital, după ce s-a electrocutat la un bancomat Un băiețel de doi ani a ajuns, sâmbătă seara, la spital după ce s-a electrocutat la un bancomat de lângă Piaţa Rogerius din Oradea.

Polițiștii au început primele verificări în acest caz, iar părinții au povestit că băiatul se afla în brațele tatălui, iar la un moment dat, copilul s-a aplecat spre aparat, l-a atins și s-a electrocutat.

Micuțul a căzut la pământ și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea cu arsuri ușoare la degete unde nu a rămas internat, copilul fiind externat la cerere.

„Poliţiştii bihioreni au fost sesizaţi în jurul orei 19:38 de către tatăl minorului. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Investigare a Infracţiunilor Contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, iar cercetările vor continua pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care s-a produs, urmând ca în funcție de rezultat să fie luate măsurile legale”, a declarat pentru Bihon.ro, comisarul IPJ Bihor, Alina Dinu.

Aflate la fața locului, echipele de intervenţie ale băncii au verificat dacă ATM-ul are o defecţiune, iar bancomatul BCR a fost dezafectat.

Taguri: bcr, copil curentat la bancomat, oradea, Piata Roferius
Vezi articol original pe BihOn.ro