Învinse pe final de meci

Jucătoarea orădeană Cipriana Petric (la minge) Jucătoarea orădeană Cipriana Petric (la minge) Divizionara A de handbal feminin CSU Oradea a suferit o înfrângere în etapa a 22-a din Seria B, în deplasare cu CSU Reşiţa.

Gazdele s-au impus cu scorul de 26-20 (12-11), dar rezultatul final este mult prea sever faţă de modul în care a decurs jocul. Echipa orădeană a oferit o replică bună şi a jucat de la egal la egal cu adversara mai bine de o repriză şi jumătate. Abia în ultimele zece minute, formaţia reşiţeană a izbutit să se desprindă, pe fondul unor erori ale oaspetelor în faza de atac. Principalele marcatoare ale echipei noastre au fost Rudics, cu cinci goluri înscrise, Petric şi Abodi, ambele cu câte trei goluri. Antrenorul secund al CSU Oradea, Cristian Ardelean, a ţinut să sublinieze devotamentul faţă de echipă al jucătoarei Cipriana Petric. „Cipriana a venit la meci cu maşina personală direct de la înmormântarea tatălui său, dând dovadă de spirit de sacrificiu pentru echipă. Cu astfel de jucătoare, handbalul feminin nu va pieri în oraşul nostru”, a afirmat Cristian Ardelean.

După 22 de etape, CSU Oradea se află pe locul 6, cu 29 de puncte acumulate. Etapa viitoare va avea loc miercuri, dar orădencele vor sta. Echipa noastră va susşine următorul meci la data de 28 aprilie, tot în deplasare, cu Naţional Râmnicu Vâlcea.

Taguri: csu oradea, csu resita, handbal feminin, rezultat
Vezi articol original pe BihOn.ro