La Timisoara se pregateste ExpoMobila 2017

La Timisoara se pregateste ExpoMobila 2017 © Foto: arhiva Un număr de 30 de expozanţi le vor prezenta timişorenilor cele mai noi tendinţe actuale din domeniul mobilierului în cadrul ExpoMobila. Evenimentul, organizat de CCIAT, are loc de joi şi până duminică.

Timp de patru zile, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, în organizarea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, are loc o nouă ediţie a ExpoMobila. Vor putea fi admirate şi achiziţionate: bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie. Noutatea este legată de prezentarea de mobilier din carton ondulat. Expoziţia este una cu vânzare se adresează în special consumatorului final, publicului vizitator.

„Ediţia de anul acesta va reuni 30 de firme expozante, în marea lor majoritate producători de renume din întreaga ţară, dar şi din zona noastră, Timişoara-Timiş. Dorim anul acesta sa aducem în faţa publicului vizitator ultimele tendinţe ale anului în ceea ce priveşte mobilarea habitatului nostru, indiferent că vorbim de bucătării, livinguri, camere de copii, holuri, mese, canapele, scaune, absolut tot ce avem nevoie pentru mobilarea casei noastre. Ca o noutate anul acesta avem mobilier realizat din carton ondulat biodegrabil 100%, reciclabil”, a declarat Roxana Bonchis, organizator al expozitiei.

Târgul e deschis de joi, 2 noiembrie până duminică, 5 noiembrie, între orele 10 si 20, respectiv duminică între orele 10 şi 18.

Taguri: expomobila 2017, expomobila timisoara, targ mobila timisoara
Vezi articol original pe Tion.ro