Minivacante in Germania cu TICTrans.ro

Pentru cei ce doresc sa se bucure de o vacanta relaxanta si economica, Europa reprezinta o destinatie ideala. Cheltuielile implicate, civilizatia sau durata redusa a calatoriei pana la destinatie sunt principalele motive pentru care putem lua in calcul aceasta optiune. Marile orase europene sunt pline de istorie si locuri de vizitat iar trecandu-le pragul, fiecare ne propune un set de obiective si lucruri de facut. In urmatoarele randuri propun sa analizam una din metropolele europene, si mai precis Munchenul.

Munchenul este capitala a landului Bavaria din sudul Germaniei, iar un lucru ce il caracterizeaza este varietatea. Este un oras modern apartinand unei regiuni puternic industrializate insa se imbina foarte bine si cu partea culturala si istorica a orasului pastrand in acelasi timp traditii indelungate.

Intre Romania si Munchen sunt circa 1400 de kilometri, iar pe aceasta ruta avem destule firme care ne-ar putea ajuta. Ca o sugestie, compania TICTrans efectuaza curse saptamanale spre Germania si acopera toate zonele tarii. Firma detine o flota de microbuze ce indeplinesc  criteriile de siguranta si confort iar calatoria cu ei va parea mult mai scurta. Cei de la TICTrans sunt foarte atenti si ofera anumite servicii precum: livrare door to door, astfel, vei putea ajunge chiar la usa hotelului sau a pensiunii unde ti-ai propus, si vei primi o masa pe parcursul calatoriei, deci drumul va fi scurt si fara griji pana la Munchen. Odata ajunsi putem incepe enumerarea catorva obiective ce fiecare trebuie sa le viziteze.

Castelul Linderhof, inspirat dupa castelul Versailles din Franta, acesta a fost resedinta Regelui Nebun, palatul nu este la fel de mare si impresionant precum cel din Franta, insa arhitectura si stilul il fac impresionant.

Deutsches Museum sau muzeul de stiinta si tehnica din Munchen este printre primele atractii ale orasului, acesta este amplasat pe o insula pe raul Isar.

BMW Museu, sediul companiei fondata in 1913, turistii pot vizita fabrica si muzeul BMW.

Allianz Arena sau Barca gonflabila, stadionul echipei Bayern Munchen, celebru printre iubitorii fotbalului.

Poti bea o bere autentic nemteasca chiar de la sursa. Hofbrauhaus, beraria Regala este fondata din 1589, aceasta a suferit mai multe relocari, insa in prezent este deschisa publicului larg. Aici berea este servita in halbe de un litru de chelnerite imbracate in costume traditionale bavareze.

Tot in Munchen are loc si celebrul festival de bere Oktoberfest ce este cunoscut in toata lumea si unde anual se doboara recorduri la baut cantitati imense de bere.

Asadar, Munchenul nu iese in fata doar prin reusitele sale la nivel economic sau fotbalistic, ci si prin zona istorica prin catedralele, palatele sau muzeele de renume international.