Motociclist ranit in urma unui accident de circulatie, in apropiere de Timisoara

Motociclist ranit in urma unui accident de circulatie, in apropiere de Timisoara © TION: Motociclist ranit in urma unui accident de circulatie, in apropiere de Timisoara Accident grav de circulație, marți seară, la intrare în Ghiroda, în Calea Lugojului. Un motociclist în vârstă de 27 de ani a ajuns la spital după ce, spun polițiștii, a trecut pe roșu și a lovit un autoturism al cărui șofer vira la stânga.

  • Motociclist ranit in urma unui accident de circulatie, in apropiere de Timisoara

Accidentul, spun polițiștii, s-a petrecut din cauza motociclistului în vârstă de 27 de ani. Acesta circula pe DN6, dinspre Timișoara, spre Lugoj. La intersecția drumului național cu strada Victoria din Ghiroda, tânărul nu a respectat culoarea roșie a semaforului, spun polițiștii, și s-a ciocnit de un autoturism al cărui șofer, un bărbat în vârstă de 21 de ani, circula din sens opus și vira la stânga pentru a intra în comună.

Impactul a fost puternic, iar motociclistul a fost aruncat la pământ și a suferit răni grave. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii de la Rutieră s-au deplasat la fața locului și au întocmit acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

  • Motociclist ranit in urma unui accident de circulatie, in apropiere de Timisoara

Taguri: accident motociclist, accident motociclist ghiroda, motociclist ranit ghiroda
Vezi articol original pe Tion.ro