Opt morti și mai multi raniti in urma unui atac armat in New York. Un barbat a intrat cu masina in trecatori si a deschis focul

Atac armat la New York, soldat cu opt morti: un barbat a intrat cu masina in trecatori si a deschis focul, in Manhattan © Foto: captura video Youtube/BBC News Incident grav, marți după-amiază, la New York, în zona Manhattan. Un bărbat ce se afla la volanul unei camionete a lovit mai multe persoane pe o pistă de biciclete și a apoi a deschis focul la întâmplare. Opt persoane și-au pierdut viața în urma atacului și alte 11 au fost rănite.

Potrivit autorităților americane, citate de The New York Times, un bărbat ce conducea o camionetă a intrat cu autovehiculul în mai multe persoane pe o pistă de biciclete din Manhattan și a început să tragă la întâmplare în trecători. Martorii au declarat că au auzit 15 împușcături. Camioneta a intrat în coliziune cu un autobuz școlar, iar șoferul a ieșit din mașină, încercând să fugă. Acesta a fost împușcat și reținut de către polițiști. Raportul autorităților indică opt persoane decedate și alte 11 rănite în urma incidentului.

Zona a fost rapid împânzită de polițiști, pompieri și echipaje de prim-ajutor. Poliția orașului New York a anunțat că bărbatul este în detenție și că nu există alți suspecți în libertate. Totodată, primarul orașului New York, Bill de Blasio, a dat asigurări că pericolul a trecut.

Video: Youtube/BBC News

Taguri: impuscaturi new york, incident armat manhattan, incident armat new york
Vezi articol original pe BihOn.ro