Pompierii bihoreni, alături de copiii bolnavi

Pompierii bihoreni, alături de copiii bolnavi Vineri, 16 martie, la Filormonica Oradea va avea loc un spectacol caritabil intitulat „Vis de primăvară”.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana”, în calitate de partener al Asociației „Lumea lui Iannis” în cadrul proiectului “Vis de primăvară”, adresează bihorenilor invitația de a participa la spectacolul caritabil organizat în scopul ajutorării copiilor grav bolnavi, din județul Bihor.

În cadrul evenimentului, ce se va desfășura vineri, 16 martie, de la ora 19.00, la Filarmonica de Stat Oradea și care va reuni reprezentanți din mai multe domenii artistice (muzică folk, populară, ușoară, prelucrări corale ale unor cântece tradiționale etc.; balet; gimnastică ritmică; dans), pompierii militari vor participa la susținerea proiectului de constituire a primului Centru de zi destinat copiilor cu afecțiuni oncologice din județul Bihor.

Intrarea la spectacolul “Vis de primăvară” este gratuită, iar persoanele care vor dori să sprijine copiii bolnavi și familiile acestora, vor putea să achiziționeze, la fața locului, bilete de tombolă ori să facă donații în urnele special amenajate în sala de spectacol.

Taguri: eveniment caritabil, oradea, pompieri, Vis de primavara
Vezi articol original pe BihOn.ro