Președintele Consiliului Județean, Moș Nicolae pentru aproape 2000 de copii

A devenit o tradiție ca, de Moș Nicolae, președintele Consiliului Județean să ofere cadouri copiilor din Buzău. Astăzi, aproape 2000 de copii au primit daruri de la ajutoarele moșului, în timp ce 1000 de copii au participat pe toată durata zilei la cea de-a VI-a ediție a Festivalului-Concurs „E vremea colindelor”, organizat de Școala Gimnazială Ion Creangă, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean.

„Si anul acesta ne-am oferit sa fim ajutoarele lui Mos Nicolae! Am oferit copiilor cadouri si spectacolul de teatru “Povesti din atelierul lui Mos Craciun”!”, a scris pe pagina de Facebook Petre Emanoil Neagu, mulțumit că i-a putut face fericiți pe cei 2000 de micuți.

Și dacă au fost dulciuri, a fost și voie bună întreaga zi. Peste 1000 de copii au cântat, au dansat și au jucat scenete de teatru pe scena de la „George Ciprian”, la final fiecare primind medalii și cupe.

Moș Nicolae nu i-a uitat nici pe copiii din restul județului, care au venit la Sala Mare a Consiliului Județean pentru a viziona piesa de teatru „Povești din atelierul lui Moș Crăciun ”. La final, și aceștia au primit cutii cu dulciuri din partea președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

Vezi articol original pe ReporterBuzoian.ro