Prins în timp ce gonea cu 124 km/h pe centură. Alți 436 de vitezomani, sancționați

Prins în timp ce gonea cu 124 km/h pe centură. Alți 436 de vitezomani au fost sancționați

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Alba, a fost prins de polițiștii rutieri în timp ce circula cu 124 km/h pe Centura Oradea.

În perioada 20 – 22 aprilie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

În această perioadă, polițiștii bihoreni au acordat 437 sancțiuni contravenționale pentru depășirea limitelor legale de viteză.

Recordul de viteză din acest weekend este deținut de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, care a fost prins în timp ce circula cu 124 km/h:

„Vineri, 20 aprilie, la ora 17:00, pe strada Ogorului din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un tânăr de 25 de ani, din comuna Horea, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 124 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h”, a explicat comisarul IPJ Bihor, Alina Dinu.

Taguri: amenzi pentru vitezomani, centura, strada ogorului, viteza
Vezi articol original pe BihOn.ro