Jaluzele verticale albastre la promotie

Vrei sa cumperi Jaluzele verticale albastre? Ai ajuns in locul potrivit unde gasesti numeroase Jaluzele verticale albastre. Vezi mai multe informatii despre produsele pe care ti le doresti.

Produse din categoria Jaluzele verticale albastre

Lamele pentru jaluzele verticale, model eco 75, 12 lamele
Lamele pentru jaluzele verticale, model eco 75, 12 lamele
detalii
detalii

Indrazneste sa fii diferit!
Moderne, elegante, clasice si practice, produsul jaluzele verticale textile ondulate face parte face parte din gama de produse destinata produselor de protectie solara interioara, gama de produse jaluzele verticale.Datorita lamelelor, in forma de clepsidra, jaluzelele verticale textile ondulate oferta un desing deosebit si unicat incaperii dvs.

Jaluzelele Verticale iti ofera flexibilitate si te ajuta sa iti exprimi creativitatea.
Designul inovativ permite lamelelor sa elibereze suprafata ferestrelor, oferind astfel vitibilitate maxima asupra privelistilor existente.Lamelele se rotesc 180 de grade, astfel dand posibilitatea ca nivelul de lumina care patrunde in incapere sa fie bine controlat, fara a sacrifica intimitatea dorita.Materialele pentru jaluzele verticale fac parte dintr-o colectie variata, cu culori dintre cele mai diverse, de la nuante contemporane la tonuri naturale calde. Combinarea tutror acesto optiuni dau posibilitatea creeri unor Jaluzele Verticale cu aer distins.

Ce trebuie sa stii despre Jaluzelele Verticale!
Jaluzelele verticale sunt versatile, adaptandu-se cu succes in orice camera a locuintei, cat si in spatii de birouri.Au dimensiunea lamelelor de 127 mm, sunt din material poliester simplu, cu insertii de matase sau cu insertii de fibra de sticla. Toate materialele sunt tratate antistatic.Jaluzelele verticale au sin din profil de aluminiu si mecanisme de prindere cu clipsuri sau console extensibile, in functie de tamplaria geamului.
Promotia la Jaluzele verticale albastre cu pret de discount este inca valabila. Vezi daca ti se potriveste comparand-o cu alte promotii similare pentru Jaluzele verticale albastre. Pretul este o oglindire a calitatii - descopera oferta la Jaluzele verticale albastre.

Articole recomandate de pe blog