Ripensia Timisoara vine acasa cu un punct din deplasarea la Satu Mare

Ripensia Timisoara vine acasa cu un punct din deplasarea la Satu Mare © foto: arhiva Revenirea lui Radu Suciu pe banca Ripensiei a adus cel de-al doilea punct pentru formația din Timișoara, într-o perioadă în care avea nevoie de acestea ca de aer. Formația bănățeană a făcut egal, 1 – 1, în deplasarea de la Satu Mare, gazdele ratând „la mustață” egalarea.

Ripensia Timișoara se poate declara mulțumită după ce vine acasă cu un punct din deplasarea de la Satu Mare. Echipa a condus, a fost egalată rapid, a scăpat la limită de o lovitură de la 11 metri, iar pe final a reușit să nu ia gol în ultimele minute, având chiar o bară. E bine și un punct, Ripensia venea după o serie groaznică, întreruptă de egalul din etapa precedentă, cu Călărași, odată cu revenirea lui Suciu la cârma echipei.

Golul oaspeților, reușit de Dumiter, a deschis scorul, la o lovitură cu capul din careu. La doar câteva minute Munteanu a egalat, cu un șut de la marginea careului, după un corner. Scor la pauză, 1 – 1.

Jumătatea secundă găsește Ripensia în atac, dar șansele importante sunt ale gazdelor. Totul era să se termine în minutul 55, când arbitrul arată punctul de la 11 metri în careul timișorean, la un fault de joc. Salvarea a venit de la tușier care a mutat faultul în afara careului. Faza se consumă fără efect și jocul continuă. Bura de la gazde vede roșu și iese de pe teren, dar oaspeții nu profită. Pe final, Toma a avut o bară pentru timișoreni, dar scorul nu se mai schimbă, 1 – 1.

Taguri: egal ripensia, fotbal, liga 2, ripensia satu mare, ripensia timisoara
Vezi articol original pe Tion.ro