S-a deschis Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii. Sute de orădeni au fost prezenți

S-a deschis Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii. Sute de orădeni au fost prezenți Câteva sute de persoane au participat, joi seara, în Piața Unirii din Oradea, la deschiderea celei de-a III-a ediții a Târgului de Crăciun.

  • Program Târgul de Crăciun Oradea 2017
  • FOTO: Inaugurare Târg de Crăciun Oradea

Crăciunul anului 2017 este însuflețit de un concept concretizat într-o imagine primitoare și jucăușă, o aranjare caldă a spațiului din Piața Unirii, o abordare nouă a evenimentelor care strâng toți orădenii familiei laolaltă.

Concret, din punct de vedere al spațiului, anul acesta organizatorii și-au propus să creeze un spațiu aerisit, care să permită organizarea evenimentelor specifice într-un cadru mult mai deschis.

Potrivit acestora, târgul reunește un număr de comercianți, organizați căsuțe de lemn identice, în care se vând decorațiuni, obiecte de îmbrăcăminte, obiecte hande-made, dar și mâncăruri, vin fiert, dulciuri și bijuterii.

targ-de-craciun-oradea-79

Ca în fiecare an, în spațiul târgului este organizată o zonă specială pentru copii, formată din „Atelierul lui Moș Crăciun”, unde copiii pot face turtă dulce, desene, dar și alte obiecte. Pentru cei mai curajoși organizatorii au pus la dispoziția bihorenilor, dar și a turiștilor, un patinoar, o roată carusel, dar și un simulatorul 3D.

targ-de-craciun-oradea-29

Începând cu ora 19:00 cei prezenți în centrul orașului au avut ocazia de a asista la un concert de colinde și cântece susținut de Nicu Alifantis.

Tot joi seara, în Oradea a fost pornit și iluminatul festiv de sărbători, acesta constând în leduri, ghirlande, dar și proiecții laser cu imagini de iarnă pe clădirile din Piața Unirii.

  • Program Târgul de Crăciun Oradea 2017
  • FOTO: Inaugurare Târg de Crăciun Oradea

Taguri: inaugurare, oradea, piata unirii, targ de craciun
Vezi articol original pe BihOn.ro