Se vând bilete la evenimentul „Uniţi pentru Mihai”

Se vând bilete pentru evenimentul „Uniţi pentru Mihai” Naţionala României, UEFAntasticii Steaua şi Prietenii lui Mihai vor evolua în 26 mai pe Stadionul Iuliu Bodola în cadrul evenimentului caritabil „Uniţi pentru Mihai”.

„Asociația George Ogăraru pentru cultură și sport” a pus în vânzare biletele pentru „triunghiularul” care va avea loc pe data de 26 mai, de la ora 16:00. „Evenimentul își propune și să readucă în atenție o altă față a fotbalului, a bucuriei, a spiritului de echipă și a solidarității pentru o cauză umană. Tichetele de acces, disponibile în număr de aproximativ 11.000 se vor vinde în două tranșe și o parte din ele se găsesc deja pe site-ul Fundației Mihai Neșu, pentru cei care nu sunt din Oradea. De luni 2 aprilie, vor putea fi cumpărate de la mall-urile Crișul Shopping Center și Era Shopping Park, ambele din Oradea, iar în zilele următoare și de la casa de bilete a Stadionului Iuliu Bodola”, informează organizatorii.

Preţurile biletelor sunt următoarele: 25 de lei (peluze), 30 de lei (colțuri-zona aflată în imediata vecinătate a tribunei I), 45 de lei (tribuna I) și 65 de lei (tribuna 0).

Organizatorii mai informează că este disponibilă și varianta de „familiy ticket” la 30 de lei, valabilă pentru trei persoane, respectiv doi adulți și un copil sau doi copii și un adult, fiind vorba despre copii sub 14 ani, aceștia având nevoie de un act care să arate data nașterii atât la achiziționare cât și la accesul în stadion. Persoanele cu dizabilități au acces gratuit împreună cu un însoțitor, pe baza unui bilet care se ridică de la aceleași puncte de vânzare, în limita locurilor disponibile. Aceștia au rezervat un sector special, la nivelul gazonului. Cei care vor ajunge la stadion încă de la ora 14:30, se vor putea bucura de sesiunea de autografe oferite de jucătorii celor trei echipe.

La evenimentul „Uniţi pentru Mihai” şi-au anunţat prezenţa nume importante precum Hagi, Gică Popescu, Mutu, Contra, Rădoi, Sânmărtean, Keşeru, Orgăraru, etc.

Taguri: meci caritabil, mihai nesu, oradea, Uniti pentru Mihai
Vezi articol original pe BihOn.ro