Simfonia lalelelor în Ferma de lavandă din Santăul Mic

Festivalul Primăverii: simfonia lalelelor în Ferma de lavandă din Santăul Mic Evenimentul s-a află la prima ediţie şi e iniţiativa a doi tineri: Szoboszlai Csaba şi soţia sa Kristina.

Pe poarta Lavender Farm au trecut mii de oameni pentru a se bucura de frumuseţea locului. Desfăşurat pe parcursul a două zile, sâmbătă şi duminică, Festivalul Primăverii a depăşit aşteptările organizatorilor, din perspectiva numărului de participanţi, încă din prima zi.

santau5

„Iniţial tipărisem 1800 de bilete şi am crezut că vor fi mai mult decât de ajuns. Sâmbătă, înainte cu trei ore de încheierea evenimentului, mama m-a sunat şi mi-a spus că avem o problemă: nu mai avem bilete”, ne-a spus Szoboszlai Csaba surprins în mod plăcut de rezonanţa pe care o are evenimentul organizat de el.

santau6

Oamenii au continuat să vină în valuri şi duminică. Sute de maşini erau parcate pe toate străzile din apropierea fermei de lavandă, iar oamenii continuau să vină, la orele amiezii.

santau7

Programul anunţat de către organizatori pentru sâmbătă a fost un concert cameral susţinut de Espressione Quartet Oradea, iar plăcerea oferită duminică a fost un concertul de pian susţinut de Magic Piano Duo. Szoboszlai Csaba a ţinut să mulţumească tuturor celor care i-au trecut pragul şi s-au bucurat de un cadru de vis care îşi aşteaptă vizitatorii şi în continuare. Peste 300 de specii de flori, dar şi chiparoşi sunt gata să înflorească, să bucure privirea şi să vă alinte simţurile.

santau2

Taguri: Ferma de lavandă, festivalul primaverii, Santăul Mic
Vezi articol original pe BihOn.ro