„Stranierii” au câştigat „Cupa de iarnă” la Căbeşti

„Stranierii” au câştigat „Cupa de iarnă” la Căbeşti A şasea ediţie a turneului organizat la Căbeşti a reunit la start 10 echipe.

  • FOTO: Cupa porcului la Căbești

În ajun de Anul Nou pe terenul sintetic din Căbeşti s-a desfăşurat o nouă ediţie a tradiţionalului turneu dotat cu „Cupa de iarnă – Cupa porcului”. Iniţiată de primarul Silviu Toda, competiţia a adunat la start zece echipe alcăturite de fotbalişti din comună şi împrejurimi: Josani-Gurbeşti, Stranierii, Bratca, Real 94 şi Roşia în Grupa A, respectiv Hermes Delani, Desculţii, Bihorul Beiuş, FC Brasil şi FCSB în Grupa B.

După meciuri fiecare cu fiecare primele două clasate au făcut pasul în semifinale încheiate cu următoarele rezultate: Hermes Delani – Roşia 1-0 şi „Stranierii” – „Desculţii” 5-1.

Finala mult aşteptată a adus faţă în faţă „Stranierii” şi Hermes Delani, un duel interesant între o echipă în care s-au regăsit jucători de la Gloria Căbeşti şi cea alcătutită de antrenorul lor Ionuţ Cergheş, în care s-a regăsit şi cel mai tânăr participant, Cergheş jr. (9 ani).

Jucătorii au reuşit să-şi învingă antrenorul cu 2-0, prin golurile marcate de Alex Lezeu şi Cristian Lezeu.

Lotul învingătorilor a fost alcătuit din Fila Karoly – Balint Norbert, Tamas Zoltan, Cristian Lezeu, Alex Lezeu, Alex Turle, Călin Rusu şi Cătălin Iştoc. Totate meciurile au fost arbitrate de Ionel „Bobby” Fărcanea.

„Acest turneu s-a dezvoltat de la un an la altul, iar acum am avut un număr record de echipe. Principalul scop a fost să ne reîntâlnim, să socializăm şi s-a dovedit încă o dată că fotbalul ne uneşte pe toţi. Au fost meciuri frumoase şi ţin să-i felicit pe toţi cei care au jucat, indiferent că au fost învinşi sau învingători”, a declarat primarul Silviu Toda.

Festivitatea de premiere a avut loc la Căminul cultural din Căbeşti şi a fost efectuată Ionel Goina alături de reprezentanţii AJF Bihor, Petru Boroş şi Gheorghe Rusu. Au fost acordate diplome pentru cel mai bun portar – Adrian Simea, cel mai promiţător jucător – Paul Tirla, pentru dezvoltarea sportului de masă – Silviu Toda şi Nicolae Uşvat.

  • FOTO: Cupa porcului la Căbești

Taguri: Căbeşti, cupa porcului, minifotbal
Vezi articol original pe BihOn.ro