Târgul de Crăciun, în doliu naţional. Concertele din 15 și 16 decembrie vor fi reprogramate

Târgul de Crăciun, în doliu naţional Spectacolele programate în Piaţa Unirii în perioada 14 – 16 decembrie vor fi reprogramate, din cauza doliului naţional.

Surse guvernamentale indică faptul că funeraliile vor avea loc în 16 decembrie, iar cele trei zile de doliu național în intervalul 14-16 decembrie. Potrivit unor surse guvernamentale, cele trei zile de doliu național în memoria Majestății Sale Regele Mihai vor fi ținute în zilele de 14, 15 și 16 decembrie. Aeronava cu trupul monarhului va sosi în România miercurea viitoare, 13 decembrie, la ora 11:00.

Cele trei zile de doliu naţional influenţează şi programul Târgului de Crăciun Oradea. Potrivit organizatorului Mihai Jurca, spectacolele programate ce se suprapun cu zilele de doliu naţional vor fi reprogramate. Pentru data de 15 decembrie, de la ora 20 era programat concertul Iannei Novac, cu colinde „Pop Opera”. Apoi, în 16 decembrie, tot de la ora 20:00, în Piaţa Unirii era programată Nicola. În perioada zilelor de doliu, în Oradea nu este programat nici un eveniment sportiv de mare anvergură.

Iohannis anunţă doliu național! Vezi mesajul preşedintelui, după decesul Regelui Mihai Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleanțe după decesul Regelui Mihai I al României, în care a anunţat că ţara noastră va institui zile de doliu naţional în memoria sa. UPDATE ”Reprezentanţii Guvernului şi cei ai Casei Regale au avut astăzi, la Palatul Victoria, o întâlnire… Citește articolul Program Târgul de Crăciun Oradea 2017 targ-de-craciun-oradea A treia ediție a Târgului de Crăciun în Oradea va avea loc între 30 noiembrie și 31 decembrie. Evenimentele din cadrul târgului vor avea loc în Piața Unirii și Cetatea Oradea. Joi, 30 noiembrie, de la ora 18:00, a avut loc deschiderea oficială a Târgului de Crăciun 2017. Momentul a fost marcat c… Citește articolul Taguri: doliu national, reprogramare concerte, Targul de Craciun Oradea
Vezi articol original pe BihOn.ro