Triciclete si biciclete – cadouri inspirate pentru Ziua Copilului

Achizitionand o tricicleta pentru copii, plimbarile prin parc sau in aer liber vor fi tot mai dese. Si ca sa fie si mai incantatoare si sa il determine pe pici sa faca miscare si sa adoarma astfel mai usor, ia in considerare sa ii faci cadou o tricicleta – daca este un copil mai mic, pana in 4 ani, sau o bicicleta, daca are peste 5 ani.

In privinta tricicletelor, exista o foarte mare varietate de modele, destinate mai multor categorii de varsta: exista triciclete cu maner de manevrare ca de carucior, din partea parintilor, pentru copii cu varste mai mici; triciclete pentru copii mai mici fara maner de manevrare si triciclete ca o bicicleta cu trei roti, pentru copii mai mari, de peste 4 ani.

Prima bicicleta poate fi oferita unui copil ca dar de 1 iunie. O va tine minte toata viata si vor fi de nedespartit. Poti alege din multiple modele de biciclete disponibile online la oferta, pe care mai ai timp sa o studiezi pana de Ziua Copilului. In plus, sunt modele dragute de biciclete pentru fetite, dar si modele simpatice de biciclete pentru baieti.