Urmărit de jandarmi după ce a furat telefonul unui copil

Bihorean urmărit de jandarmi după ce a furat telefonul unui copil Un tânăr bihorean i-a pus pe jar pe jandarmii bihoreni. Acesta a fost urmărit de o patrulă după ce a furat telefonul unui copil în Parcul 1 Decembrie, iar apoi a încercat să fugă.

Vineri, 27 aprilie, o patrulă de jandarmi s-a autosesizat în urma strigătelor unui cetăţean care reclama un furt. Oamenii legii au pornit pe urmele făptașului și l-au prins în scurt timp când acesta încerca să urce într-un taxi.

„Suspectul de furt, este un bihorean de 23 de ani. Acesta aflându-se în Parcul 1 Decembrie din Oradea, a solicitat unui copil care stătea pe o bancă din parc telefonul mobil, pentru a efectua un apel telefonic. După ce a pus mâna pe telefonul băiatului, suspectul a fugit către Piaţa Unirii de unde a încercat să se facă nevăzut folosind un taxi, moment în care jandarmii au reuşit să-l imobilizeze”, au explicat reprezentanții IJJ Bihor.

Prejudiciul a fost recuperat și predat mamei copilului, iar pe numele celui în cauză au fost întocmite acte de sesizare pentru infracțiunea de furt, fiind predat Poliției Municipiului Oradea în vederea continuării cercetărilor.

Taguri: jandarmi, oradea, parcul 1 decembrie, telefon furat, urmarire
Vezi articol original pe BihOn.ro