VIDEO: Gata cu restricțiile! Iată cum se circulă pe această stradă

Una dintre cele mai importante străzi din Buzău a fost reabilitată și dată în folosință. Pe Alexandru Marghiloman nu vor mai fi restricții de circulație, deși lucrătorii vor mai rămâne aici câteva zile pentru aducerea la nivel a gurilor de canal.

Artera care leagă centrul orașului de bariera Brăilei a fost o adevărată provocare pentru angajații Urbis și cei ai Primăriei Buzău. De acum mai bine de o lună, lucrătorii au frezat, curățat, pregătit și asfaltat carosabilul pe o lungime de mai mulți kilometri, începând de la Arhiepiscopie și terminând la Parcul Marghiloman.

Trecerile de pietoni au fost marcate și ele, singurul lucru care ar mai fi de făcut fiind aducerea la nivel a gurilor de canal și a intersecțiilor cu străzile conexe.

Iarna care bate la ușă îi va face în curând pe angajații Urbis să își strângă utilajele, însă rezultatele după campania de asfaltare sunt meritorii. Primăria a reușit să reabiliteze aproape 20 de străzi importante, iar planurile pentru anul viitor implică alte zeci de artere care nu au primit niciodată asfalt

Vezi articol original pe ReporterBuzoian.ro