Mercedes-Benz GLE își continuă dominația în segmentul SUV-urilor de lux de mărime medie cu un model 2024 complet actualizat. Noul GLE oferă o combinație imbatabilă de performanță, confort, rafinament și tehnologie, consolidându-și poziția de lider pe piață.

 

Ce este noul la Mercedes GLE 2024?

 • Design exterior rafinat: GLE beneficiază de un design exterior elegant și modern, cu o grilă frontală mai proeminentă, faruri LED restilizate și blocuri optice spate noi.
 • Interior premium: Interiorul GLE a fost îmbunătățit cu materiale de lux și o ergonomie optimizată. Sistemul de infotainment MBUX a fost actualizat cu noi funcții și un ecran tactil mai mare.
 • Tehnologie avansată: GLE este dotat cu o serie de sisteme de asistență pentru șofer și de siguranță de ultimă generație, inclusiv un sistem de conducere autonomă de nivel 2.
 • Motorizări eficiente: GLE este disponibil cu o gamă largă de motorizări eficiente, inclusiv motoare pe benzină, diesel și hibride plug-in.
 • Performanță dinamică: GLE oferă o experiență de condus dinamică și plăcută, datorită suspensiei sale pneumatice și a sistemului de tracțiune integrală 4MATIC.

 

Caracteristici cheie ale noului Mercedes GLE:

 • Motorizări:
  • GLE 300 d 4MATIC: Motor diesel de 2.0 litri cu 245 CP și 500 Nm cuplu
  • GLE 400 e 4MATIC: Motor hibrid plug-in de 2.0 litri cu 380 CP și 770 Nm cuplu
  • GLE 53 AMG 4MATIC+: Motor pe benzină de 3.0 litri cu 450 CP și 520 Nm cuplu
  • GLE 63 S AMG 4MATIC+: Motor pe benzină V8 de 4.0 litri cu 612 CP și 850 Nm cuplu
 • Transmisie: Transmisie automată 9G-TRONIC
 • Tracțiune: Tracțiune integrală 4MATIC
 • Suspensie: Suspensie pneumatică AIRMATIC
 • Sisteme de asistență pentru șofer:
  • DISTRONIC plus cu Active Steering
  • Active Blind Spot Assist
  • Active Lane Keeping Assist
  • PRE-SAFE® PLUS
 • Sistem de infotainment: MBUX cu ecran tactil de 12,3 inch
 • Conectivitate: Apple CarPlay și Android Auto
 • Confort: Scaune încălzite și ventilate, acoperiș panoramic, sistem audio Burmester

De ce să alegeți un Mercedes GLE 2024?

Noul Mercedes GLE este alegerea perfectă pentru cei care caută un SUV de lux de mărime medie care oferă o combinație imbatabilă de performanță, confort, rafinament și tehnologie. GLE este un vehicul versatil care poate fi utilizat pentru o varietate de scopuri, de la naveta zilnică la călătorii lungi și aventuri în aer liber.

Cât costă un Mercedes GLE 2024?

Prețul unui Mercedes GLE 2024 începe de la aproximativ 65.000 de euro pentru modelul GLE 300 d 4MATIC și poate ajunge până la 150.000 de euro pentru modelul GLE 63 S AMG 4MATIC+. Prețul final poate varia în funcție de specificațiile alese.

Experiența de condus:

Noul Mercedes GLE oferă o experiență de condus rafinată și dinamică, datorită suspensiei sale pneumatice AIRMATIC și a sistemului de tracțiune integrală 4MATIC. GLE se simte stabil și confortabil pe drum, chiar și la viteze mari, oferind o izolare fonică excelentă și un interior liniștit. Suspensia pneumatică se adaptează automat la condițiile de drum, oferind o călătorie confortabilă pe drumuri netede și un plus de sportivitate pe drumuri virajate. Sistemul de tracțiune integrală 4MATIC asigură o tracțiune optimă în toate condițiile meteorologice, oferind o conducere sigură și încrezătoare.

Tehnologie avansată:

Noul Mercedes GLE este dotat cu o serie de sisteme de asistență pentru șofer și de siguranță de ultimă generație, care fac din condus o experiență mai sigură și mai plăcută. Sistemul de conducere autonomă de nivel 2 DISTRONIC plus cu Active Steering permite GLE să mențină o viteză și o distanță setate față de vehiculul din față, oferind șoferului mai mult confort și relaxare în trafic. Sistemul Active Blind Spot Assist vă avertizează dacă un vehicul se află în unghiul mort, reducând riscul de coliziuni. Sistemul Active Lane Keeping Assist vă ajută să mențineți GLE pe banda de rulare, prevenind schimbările involuntare de bandă. Sistemul PRE-SAFE® PLUS vă pregătește pe dumneavoastră și pe pasagerii dumneavoastră pentru o coliziune iminentă, strângând centurile de siguranță și tensionând scaunele.

Confort și rafinament:

Interiorul noului Mercedes GLE este un spațiu de lux și rafinament, unde vă veți simți imediat confortabil și relaxat. Scaunele sunt încălzite și ventilate, oferind un suport excelent și o temperatură optimă pe tot parcursul anului. Acoperișul panoramic oferă o senzație de spațiu și lumină naturală, făcând GLE mai plăcut de condus. Sistemul audio Burmester oferă o experiență audio de neegalat, cu un sunet bogat și detaliat.

Noul Mercedes GLE 2024 este un SUV de lux de mărime medie care oferă o combinație imbatabilă de performanță, confort, rafinament și tehnologie. GLE este alegerea perfectă pentru cei care caută un vehicul versatil și premium care poate face față oricărei provocări.

Aliat Auto: Dealer Mercedes-Benz Autorizat

Vă invităm să vizitați dealerul Mercedes-Benz autorizat Aliat Auto pentru a afla mai multe despre noul Mercedes GLE 2024 și pentru a programa un test drive. Experții noștri vă vor sta la dispoziție pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie și pentru a vă ajuta să alegeți modelul GLE potrivit pentru dumneavoastră.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *