Elicopterul SMURD solicitat la un accident cu cinci victime la Sudrigiu

Elicopterul SMURD solicitat la un accident cu cinci victime la Sudrigiu © FOTO: Facebook/Drumul National 76 Cinci persoane, dintre care un minor, au fost răniți, sâmbătă, într-un accident produs pe DN 76, pe raza localității Sudrigiu.

  • FOTO: Accident Sudrigiu

„În jurul orei 11:10, a fost primit un apel în dispeceratul ISU care sesiza un accident rutier pe DN 76, pe raza localității Sudrigiu, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane, dintre care un minor. La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari ai Stației Ștei cu autospeciale de lucru cu apă și spumă, o ambulanță de tip B2, un echipaj de pompieri militari paramedici din cadrul Stației Beiuș și echipajul de terapie intensivă SMURD Oradea. De asemenea, la fața locului, s-au deplasat un elicopter de la Arad și un SAJ. Victimile au fost evaluate din punct de vedere medical, fiindu-le acordate îngrijirile medicale necesare. Două dintre acestea sunt în cod verde medical, iar alte trei se află în cod galben medical”, a declarat pentru Bihon.ro, maiorul ISU Bihor, Camelia Roșca.

În urma accidentului, mama și fetița sunt transportate de echipajul de prim ajutor al stației Ștei la Spitalul din Beiuș, fetița prezentând un traumatism la gamba dreaptă. Tot la Spitalul din Beiuș va fi transportat un bărbat cu traumatism cranio cerebral.

Un alt bărbat prezintă traumatism hemitorace stâng și este transportat cu elicopterul la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea. De asemenea, o altă femeie prezintă fractură la antebraț și este transportată de echipajul de terapie intensivă SMURD tot la UPU Oradea.

Poliţia continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

  • FOTO: Accident Sudrigiu

Taguri: accident, elicopter SMURD, sudrigiu
Vezi articol original pe BihOn.ro